Seuraava alkeiskurssi alkaa 22.1.2023.

Oletko aina halunnut oppia näyttäviä potkuja, lyöntejä ja torjuntoja? Haluaisitko parantaa kehonhallintaa, tasapainoa ja notkeutta? Kaipaatko itsepuolustustaitoja?

Helsingin yliopiston Taekwon-Do -seuran järjestämä alkeiskurssi on avoin kaikille 18 vuotta täyttäneille. Voit kokeilla lajia ilmaiseksi syyskuun ajan. Kurssimaksu on 50 euroa ja se sisältää harjoitusmaksun, seuran jäsenmaksun sekä vyökoemaksun. Jos osallistut kurssille yhdessä ystäväsi kanssa, kurssimaksu on 40 euroa kummaltakin. Suomen ITF Taekwon-Do liiton lisenssi (32 € ilman vakuutusta) maksetaan erikseen.

Taekwon-Do on vauhdikas korealainen kamppailulaji, jossa hyödynnetään koko kehoa. Lajin vahvuus ovat erityisesti monipuoliset potkutekniikat. Taekwon-Do sopii kaikenikäisille ja -kokoisille sekä kuntoilu- että kilpailulajiksi. Harjoittelu kehittää fyysisiä ominaisuuksia kuten koordinaatiota, ketteryyttä, liikkuvuutta ja peruskuntoa, sekä parantaa lisäksi keskittymiskykyä, pitkäjänteisyyttä ja itseluottamusta kohdata erilaisia haasteita.

Karkeasti jaoteltuna Taekwon-Dossa on kuusi osa-aluetta: perustekniikka, liikesarjat, ottelu, itsepuolustus, erikoistekniikka ja voimamurskaus.

Alkeiskurssin harjoitusajat ja ilmoittautuminen

Aika: Sunnuntaisin kello 11.00–12.30
Paikka: Porthania

Seuraava alkeiskurssi alkaa 22.1.2023. Mukaan voi liittyä 5.2.2023 asti. Saat kokeilla kurssia maksutta 19.2.2023 asti.

Ilmoittautuminen tapahtuu MyClub-palvelussa. Sinun täytyy ensiksi luoda tunnus MyClubiin ja sitten ilmoittautua alkeiskurssille.

Mikäli sinulla on kysymyksiä alkeiskurssista, olethan yhteydessä kurssin vetäjään Vesa Lindiin, vesa.lind@hytaekwondo.com tai +358 50 4955291.

Löydät Helsingin yliopiston Taekwon-Don myös Facebookista ja Instagramista