Seuraava alkeiskurssi alkaa 17.9.2023.

Oletko aina halunnut oppia näyttäviä potkuja, lyöntejä ja torjuntoja? Haluaisitko parantaa kehonhallintaa, tasapainoa ja notkeutta? Kaipaatko itsepuolustustaitoja?

Helsingin yliopiston Taekwon-Do -seuran järjestämä alkeiskurssi on avoin kaikille 18 vuotta täyttäneille. Voit kokeilla lajia ilmaiseksi syyskuun ajan. Kurssimaksu on 60 euroa ja se sisältää harjoitusmaksun, seuran jäsenmaksun, vyökoemaksun sekä Suomen ITF Taekwon-Do -liiton lisenssin. Jos osallistut kurssille yhdessä ystäväsi kanssa, kurssimaksu on 50 euroa kummaltakin.

Taekwon-Do on vauhdikas korealainen kamppailulaji, jossa hyödynnetään koko kehoa. Lajin vahvuus ovat erityisesti monipuoliset potkutekniikat. Taekwon-Do sopii kaikenikäisille ja -kokoisille sekä kuntoilu- että kilpailulajiksi. Harjoittelu kehittää fyysisiä ominaisuuksia kuten koordinaatiota, ketteryyttä, liikkuvuutta ja peruskuntoa, sekä parantaa lisäksi keskittymiskykyä, pitkäjänteisyyttä ja itseluottamusta kohdata erilaisia haasteita.

Karkeasti jaoteltuna Taekwon-Dossa on kuusi osa-aluetta: perustekniikka, liikesarjat, ottelu, itsepuolustus, erikoistekniikka ja voimamurskaus.

Alkeiskurssin harjoitusajat ja ilmoittautuminen

Aika: Sunnuntaisin kello 11.00–12.30
Paikka: Porthania

Seuraava alkeiskurssi alkaa 17.9.2023. Mukaan voi liittyä 24.9.2023 asti. Saat kokeilla kurssia maksutta 24.9.2023 asti.

Ilmoittautuminen tapahtuu MyClub-palvelussa. Sinun täytyy ensiksi luoda tunnus MyClubiin ja sitten ilmoittautua alkeiskurssille.

Mikäli sinulla on kysymyksiä alkeiskurssista, olethan yhteydessä kurssin vetäjään Heta Niemiseen, heta.nieminen@hytaekwondo.com. Kurssin apuohjaajina toimivat Erik Brücken ja Noora Isomäki.

Löydät Helsingin yliopiston Taekwon-Don myös Facebookista ja Instagramista