Kevään 2022 alkeiskurssi alkoi sunnuntaina 6. helmikuuta 2022. Mukaan voi liittyä koko helmikuun ajan.

 

Oletko aina halunnut oppia näyttäviä potkuja, lyöntejä ja torjuntoja? Haluaisitko parantaa kehonhallintaa, tasapainoa ja notkeutta? Kaipaatko itsepuolustustaitoja?

Helsingin yliopiston Taekwon-Do -seuran järjestämä alkeiskurssi on avoin kaikille 18 vuotta täyttäneille. Voit kokeilla lajia ilmaiseksi helmikuun ajan. Kurssimaksu on 50 euroa ja se sisältää harjoitusmaksun, seuran jäsenmaksun sekä vyökoemaksun. Jos osallistut kurssille yhdessä ystäväsi kanssa, kurssimaksu on 40 euroa kummaltakin. Suomen ITF Taekwon-Do liiton lisenssi (32 € ilman vakuutusta) maksetaan erikseen.

Taekwon-Do on vauhdikas korealainen kamppailulaji, jossa hyödynnetään koko kehoa. Lajin vahvuus ovat erityisesti monipuoliset potkutekniikat. Taekwon-Do sopii kaikenikäisille ja -kokoisille, miehille ja naisille sekä kuntoilu- että kilpailulajiksi. Harjoittelu kehittää fyysisiä ominaisuuksia kuten koordinaatiota, ketteryyttä, liikkuvuutta ja peruskuntoa, sekä parantaa lisäksi keskittymiskykyä, pitkäjänteisyyttä ja itseluottamusta kohdata erilaisia haasteita.

Karkeasti jaoteltuna Taekwon-Dossa on kuusi osa-aluetta: perustekniikka, liikesarjat, ottelu, itsepuolustus, erikoistekniikka ja voimamurskaus.

Alkeiskurssin harjoitusajat

Aika: Sunnuntaisin kello 11.00–12.30
Paikka: Porthania

Harjoitukset alkavat sunnuntaina 6. helmikuuta 2022. Kurssi kestää toukokuun 2022 loppuun. 

Kurssin vetäjinä toimivat Vesa Lind, 2. Dan ja Amin Modabberian, 1. Gup.

Ilmoittaudu mukaan kevään 2022 alkeiskurssille!

Nähdään treeneissä!