Lisenssit ja vakuutusturva

Miksi, miten ja milloin ostaa lisenssi?

Voimassa oleva lisenssi on edellytys seuran harjoituksiin ja oman ja muiden seurojen tapahtumiin (vyökokeet, leirit, kilpailut) osallistumiselle. Lisenssin voimassaolo tarkistetaan tapahtumiin ilmoittautumisen yhteydessä. Lisenssit tilataan osoitteesta http://www.taekwon-do.fi/liitto/lisenssit/. Lisenssikausi on aina syyskuun alusta elokuun loppuun.

Vakuutusturva

Lisenssin yhteydessä ostetaan usein myös urheiluvakuutus, joka kattaa harrastuksen parissa sattuneet tapaturmat. Alla ohjeita (liiton sivuilta) sopivan vakuutuksen valitsemiseksi.

  1. Sinulla on jo oma tapaturmavakuutus tai harkitset vielä vakuutuksen ostoa?

    Tällöin oikea valinta on pelkkä Liittolisenssi. Liittolisenssi ei anna mitään vakuutusturvaa, mutta se oikeuttaa osallistumiseen sekä seurasi harjoituksiin ja vyökokeisiin että Suomen ITF Taekwon-Do ry:n erilaisiin tapahtumiin, kuten vyökokeisiin, kilpailuihin, leireille ja koulutuksiin.

  2. Oletko yli 18-vuotias (synt. 1999 tai aiemmin) ja haluat kilpailla?

    Tällöin oikea valinta on A-superlisenssivakuutus (215 €). A-superlisenssivakuutus kattaa harjoittelussa ja kilpailuissa sattuneet tapaturmat niin kotimaassa, kuin ulkomailla (katso tarkemmat vakuutusehdot tuoteselosteesta).

  3. Oletko yli 18-vuotias (synt. 1999 tai aiemmin), et ole kiinnostunut kilpailusta, mutta harjoittelet aktiivisesti?

    Tällöin oikea valinta on Harrastajalisenssivakuutus (157 €). Lisenssi kattaa sekä kotimaassa että ulkomailla sattuneet tapaturmat harjoittelussa, mutta ei kata kilpailuissa sattuneita tapaturmia, eikä sillä saa osallistua kilpailuihin (katso tarkemmat vakuutusehdot tuoteselosteesta).