Alkeiskurssi

Oletko aina halunnut oppia näyttäviä potkuja, lyöntejä ja torjuntoja? Haluaisitko parantaa kehonhallintaa, tasapainoa ja notkeutta? Kaipaatko itsepuolustustaitoja?

Helsingin yliopiston Taekwon-Do -seuran järjestämä alkeiskurssi on avoin kaikille Helsingin yliopiston, Aalto-yliopiston ja Hankenin opiskelijoille ja henkilökunnalle. Seuraava kurssi alkaa su 8.9.2019 Porthanian liikuntasalissa kello 11:30-13:00. Voit kokeilla lajia ilmaiseksi ensimmäisen kuukauden ajan. Kurssimaksu on 30 euroa ja se sisältää harjoitusmaksun, seuran jäsenmaksun sekä vyökoemaksun.

Taekwon-Do on vauhdikas korealainen kamppailulaji, jossa hyödynnetään koko kehoa. Lajin vahvuus ovat erityisesti monipuoliset potkutekniikat. Taekwon-Do sopii kaikenikäisille miehille ja naisille sekä kuntoilu- että kilpailulajina. Harjoittelu kehittää fyysisiä ominaisuuksia kuten koordinaatiota, ketteryyttä, liikkuvuutta ja peruskuntoa, sekä parantaa lisäksi keskittymiskykyä, pitkäjänteisyyttä ja itseluottamusta kohdata erilaisia haasteita.

Taekwon-Don kilpailuissa on neljää eri muotoa, jotka ovat liikesarjat, erikoistekniikat, voimamurskaus ja ottelu. Liikesarjat koostuvat yksittäisistä tekniikoista, kuten potkuista, lyönneistä, torjunnoista ja hypyistä. Erikoistekniikat ovat käytännössä hyppypotkuja, joilla kilpailija pyrkii osumaan tietylle korkeudelle asetettua maaliin. Voimamurskauksessa tavoitteena on rikkoa yhtä tai useampaa lautaa yksittäisellä lyönti- tai potkutekniikalla. Ottelussa tavoitteena on saada mahdollisimman paljon pisteitä lyönti- ja potkuosumilla. Osuma-alue on vyötäröstä ylöspäin vartalon etuosa sekä päästä kasvojen alue. Jokainen harjoittelija voi erikoistua yhteen tai useampaan kilpailumuotoon. Kilpailut ovat erinomainen tapa mitata omaa kehitystä.

Lue lisää Taekwon-Dosta Suomen ITF-liiton kotisivuilta tai Wikipediasta.

Ilmoittaudu kurssille tästä. Voit liittyä mukaan kurssille syyskuun loppuun asti.

Lisätiedot: inka.khanji@hytaekwondo.com tai +358 456311292/Inka
Seuran Facebook-ryhmä

Nähdään treeneissä!

Alkeiskurssin harjoitusajat ja -paikat 8.9.2019-15.12.2019