Aloita uusi harrastus - tule Taekwon-Don alkeiskurssille!
Helsingin yliopiston Taekwon-Do -seuran järjestämä alkeiskurssi on avoin kaikille Helsingin yliopiston ja Aalto-yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle. Syksyn kurssi alkaa keskiviikkona 13.9.2017 ja mukaan pääsee koko syyskuun ajan!

Alkeiskurssi sisältää harjoituksia Taekwon-Don eri osa-alueista. Nimensä mukaisesti pääpaino on lajin alkeiden harjoittelussa, ja Taekwon-Don alkeiskurssilla pääsetkin kehittämään muun muassa tasapainoa ja kehonhallintaa. Kurssilla opit lisäksi muun muassa peruspotkut, -lyönnit ja -torjunnat sekä itsepuolustustaitoja. Hiki nousee pintaan esimerkiksi erilaisten pariharjoitteiden sekä potkuharjoitusten myötä. Treeneissä ei ole koskaan tylsää!

Helsingin yliopiston Taekwon-Do tarjoaa hauskan treeni-ilmapiirin, hikisiä mutta mukavia harjoituksia sekä tiiviin yhteisön ja loistavia treenikavereita. Tule mukaan harjoituksiin, laji sopii kaikille iästä, sukupuolesta ja kuntotasosta riippumatta.

Treeneihin tarvitset vain liikuntavarusteet (ei kenkiä) ja juomapullon. Kurssi kestää syyslukukauden ja päättyy vyökokeeseen. Alkeiskurssimaksu on 50 euroa, mutta kurssiin voi tutustua maksutta syyskuun ajan. Kurssimaksu sisältää harjoitusmaksun, seuran jäsenmaksun sekä vyökoemaksun.

Harjoittelijoita ei ole vakuutettu seuran tai UniSportin puolesta vaan jokainen harrastaja on itse vastuussa vakuutuksistaan. Alkeiskurssilaisten on mahdollista hankkia Suomen ITF Taekwon-Do ry:n lisenssi, johon sisältyy myös vakuutus kaikkien lajitapahtumien osalta.

Alkeiskurssin harjoitusajat
Ti 16.10-17.30 (Unidojo, Pohjoinen Hesperiankatu 25)
Su 12.00-13.00 (Unidojo, Pohjoinen Hesperiankatu 25)

Kurssin ohjaajina toimivat Inka Khanji, IV dan, ja Henna-Riikka Maulavirta, I dan.

Lisätietoja: info@hytaekwondo.com tai 0456311292/Inka

Lisää lajista

Suomen ITF Taekwon-Do
www.taekwon-do.fi

Euroopan liitto
www.itfeurope.org

Maailman liitto
www.tkd-itf.org